سلامتیسم
براساس گزارشی که از مطالعه اخیر محققان چینی در New England Journal of Medicinee منتشر شده است، خوردن میوههای تازه بهطور منظم میتواند باعث افزایش سلامت و همچنین به جلوگیری از بروز حمله قلبی و سکته مغزی کمک کند. محققان در این مطالعه به این نتیجه رسیدند که خطر مرگ بر اثر سکته قلبی یا سکته مغزی در بین بزرگسالانی که هر روز میوه تازه مثل سیب و پرتقال میخورند، در مقایسه با کسانی که بهندرت این کار را انجام میدهند، حدود یکسوم کمتر میشود و این ارتقایسلامت قلب را تضمین خواهد کرد. آنان در این مطالعه، اطلاعات مربوط به سلامت بیش از ۵۰۰۰ هزار فرد ۳۰ تا ۷۹۹ ساله را بررسی کردند که هیچ کدامشان سابقه بیماری قلبی نداشتند و کمتر از یکپنجم آنان هر روز میوه تازه میخوردند. بعد از گذشت هفت سال پیگیری، محققان متوجه شدند که خطر ابتلا به بیماریهای عمده قلبی-عروقی در میان کسانی که روزانه حداقل نیمفنجان میوه خوردهاند، بهطور قابل توجهی کمتر از دیگران است و باعث بهبود سلامت این افراد شده است. این نکته را هم باید اضافه کنیم که سطح قند خون و فشار خون در بین کسانی که بیشترین میزان مصرف میوه را داشتند، کمتر از دیگران بود و خود این دو عامل در کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی-عروقی نقش مهمی دارند.
براساس گزارشی که از مطالعه اخیر محققان چینی در New England Journal of Medicinee منتشر شده است، خوردن میوههای تازه بهطور منظم میتواند باعث افزایش سلامت و همچنین به جلوگیری از بروز حمله قلبی و سکته مغزی کمک کند. محققان در این مطالعه به این نتیجه رسیدند که خطر مرگ بر اثر سکته قلبی یا سکته مغزی در بین بزرگسالانی که هر روز میوه تازه مثل سیب و پرتقال میخورند، در مقایسه با کسانی که بهندرت این کار را انجام میدهند، حدود یکسوم کمتر میشود و این ارتقایسلامت قلب را تضمین خواهد کرد. آنان در این مطالعه، اطلاعات مربوط به سلامت بیش از ۵۰۰۰ هزار فرد ۳۰ تا ۷۹۹ ساله را بررسی کردند که هیچ کدامشان سابقه بیماری قلبی نداشتند و کمتر از یکپنجم آنان هر روز میوه تازه میخوردند. بعد از گذشت هفت سال پیگیری، محققان متوجه شدند که خطر ابتلا به بیماریهای عمده قلبی-عروقی در میان کسانی که روزانه حداقل نیمفنجان میوه خوردهاند، بهطور قابل توجهی کمتر از دیگران است و باعث بهبود سلامت این افراد شده است. این نکته را هم باید اضافه کنیم که سطح قند خون و فشار خون در بین کسانی که بیشترین میزان مصرف میوه را داشتند، کمتر از دیگران بود و خود این دو عامل در کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی-عروقی نقش مهمی دارند.