همه غذاها مواد مغذی مورد نیاز بدن را فراهم میکنند، اما در مقادیر مختلف، با توجه به ترکیب مواد مغذی خاصی که دارند و مقداری که مصرف میشوند. کسانی که نسبت به غذاها این نگرش را اتخاد میکنند که همه غذاها خوباند، به خودشان کمک میکنند تا یاد بگیرند از همه غذاها در حد متعادل استفاده کنند تا تناسب اندام خود را حفظ کنند. ضمن اینکه چنین نگرشی مانع از شکلگیری احساس محرومیت نسبت به غذاها میشود، چون دیگر محدودیت غذایی مشخصی برای این افراد وجود ندارد که به آنان بگوید مثلا لیست غذاهای ممنوعهای هست که نباید از آنها بخورند. البته نگرشی که میگوید همه غذاها برای خوردن مناسب هستند، به معنای این نیست که همیشه میتوانید هر غذایی را در هر حجمی بخورید چون این تناسب اندام شما را بر هم میزند. اگر بخواهیم مثال بزنیم، میشود مسئله را اینطور طرح کرد: یک وعده غذایی بدون سبزیجات تازه یا یک هفته بدون سبزیجات، تاثیری بر متابولیسم و ساعت بدن نمیگذارد، اما یک هفته محدود کردن کالریها واقعا میتواند موثر باشد و این یعنی تناسب اندام . افرادی که استفاده از تمام غذاها را در حد متعادل میپذیرند، از شّر دردسرهای رژیمهای غذایی مختلف خلاص میشوند و دیگر نیاز ندارند که خودشان را درگیر اطلاعات گیجکننده درباره غذاها کنند. یک روز میشنوید که باید کربوهیدرات بخورید، اما روز بعد به شما میگویند کربوهیدراتها را از رژیم غذاییتان حذف کنید؛ یا مثلا روزی تصور میشد که همه چربیها بد هستند، اما بعدها مشخص شد که چربیهایی مثل روغن زیتون، آووکادو و چربیهای غیراشباع تکزنجیرهای دیگر واقعا برای بدن ضروری هستند. در واقع، این نگرش به افراد یاد میدهد که هیچ محدودیتی در خوردن غذاهای خوشمزه وجود ندارد، فقط مسئله اینجاست که باید آگاهانه غذا خورد و هر چیزی را در حد اعتدال مصرف کرد.