البته نگرشی که میگوید همه غذاها برای خوردن مناسب هستند، به معنای این نیست که همیشه میتوانید هر غذایی را در هر حجمی بخورید چون اگر این چنین باشد تناسب اندام آنها بهم میخورد. اگر بخواهیم مثال بزنیم، میشود مسئله را اینطور طرح کرد: یک وعده غذایی بدون سبزیجات تازه یا یک هفته بدون سبزیجات، تاثیری بر متابولیسم و ساعت بدن نمیگذارد، اما یک هفته محدود کردن کالریها واقعا میتواند موثر باشد. افرادی که استفاده از تمام غذاها را در حد متعادل میپذیرند، از شّر دردسرهای رژیمهای غذایی برای تناسب اندام خلاص میشوند و دیگر نیاز ندارند که خودشان را درگیر اطلاعات گیجکننده درباره غذاها کنند. یک روز میشنوید که باید کربوهیدرات بخورید، اما روز بعد به شما میگویند کربوهیدراتها را از رژیم غذاییتان حذف کنید؛ یا مثلا روزی تصور میشد که همه چربیها بد هستند، اما بعدها مشخص شد که چربیهایی مثل روغن زیتون، آووکادو و چربیهای غیراشباع تکزنجیرهای دیگر واقعا برای بدن ضروری هستند. در واقع، این نگرش به افراد یاد میدهد که هیچ محدودیتی در خوردن غذاهای خوشمزه وجود ندارد، فقط مسئله اینجاست که باید آگاهانه غذا خورد و هر چیزی را در حد اعتدال مصرف کرد تا تناسب اندام خود را حفظ کنید.