محققان دانشگاه هاروارد با بررسی تناسب اندام عادات غذایی بیش از ۷ هزار نفر در طول ۳ سال به این نتیجه رسیدند که افرادی که حداقل ۲ بار در روز محصولات لبنی بدون چربی یا کمچرب میخورند، تا ۳۷ درصد کمتر احتمال دارد که دچار مشکل تناسب اندام شوند. کلسیم بالای شیر و ماست به تنظیم متابولیسم چربیها کمک بزرگی میکند. مصرف این محصولات برای کم کردن چاقی شکمی خیلی موثر است. مطالعات گروهی دیگر از محققان نشان میدهد افراد لاغری که فلفل قرمز در غذاهایشان استفاده میکنند، خیلی کمتر هوس غذاهای چرب، پر نمک و خیلی شیرین میکنند. کپسایسین درون فلفل قرمز، متابولیسم بدن را سریعتر میکند. خیلی از کسانی که تناسب اندام دارند، از چای سبز بهجای قهوه یا نوشابه استفاده میکنند. طبق یافتههای محققان ژاپنی، کسانی که در روز ۵ فنجان چای سبز مینوشند، خیلی وزن بیشتری کم میکنند؛ بهخصوص در ناحیه شکم. ترکیبات درون چای سبز، میزان استفاده بدن از انرژیهای مصرفشده را افزایش میدهد و بهخوبی چربی شکمی را از بین میبرد. افراد لاغری که میخواهند تنقلات یا میانوعده بخورند، بهجای چیپسها و خیلی از مواد مضر دیگر، از مقداری آجیل استفاده میکنند. آجیلها پروتئین و فیبر زیادی دارند و بهخوبی باعث سیری میشوند. بادام، پسته و بادامزمینی هم بسیار مفید هستند، هم کالری و چربی پایینی دارند. برخلاف تصویر بعضیها درباره چرب بودن آووکادو، این ماده غذایی بهخاطر داشتن چربیهای اشباعنشده، میتواند سطح قند خون را پایدار نگه دارد و با اینکار مانع از احساس گرسنگی شود. طبق تحقیقاتی که در این زمینه انجام شده است، کسانی که موقع غذا خوردن، آوودکادو میخورند، احساس سیری بیشتری میکنند و کمتر میل به پرخوری پیدا میکنند.