سلامت و سبک زندگی

سلامت و سبک زندگی

سلامت و سبک زندگی

سلامت و سبک زندگی

سلامت و سبک زندگی

طبقه بندی موضوعی
کلمات کلیدی
پیوندها


سلامتیسم
وقتی می‌خواهیم درباره مصرف محصولات لبنی و سلامت قلبی-عروقی صحبت کنیم، ابتدا باید دو نکته را در نظر بگیریم.
نکته اول: براساس یکی از مطالعات منتشرشده در PLOS One در سال ۲۰۱۳۳ میلادی، اگر از محصولات لبنی کم‌چرب یا پُرچرب در حد اعتدال استفاده کنید، عوامل خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش نمی‌دهند و این برای سلامت شما مفید است.
نکته دوم: براساس گزارشی که سال ۲۰۱۱ میلادی در  The American Journal of Clinical Nutrition منتشر شد، استفاده از محصولات لبنی با افزایش خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر یا مرگ بر اثر این بیماری یا بیماری‌های قلبی دیگر مرتبط نیست. شواهد دیگری هم وجود دارند که نشان می‌دهند خوردن لبنیات با مزیت‌های مختلفی برای سلامت انسان همراه است. برای مثال، برخی محققان معتقدند که مصرف  محصولات لبنی نسبتا کم‌چرب مثل ماست یا مصرف محصولات لبنی نسبتا پُرچرب مثل پنیر، هر دو می‌توانند خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهند که یکی از عوامل خطر اصلی ابتلا به بیماری قلبی است. یکی از چالش‌های اصلی برای درک نتایج این مطالعات، این است که محققان براساس گزارش خود افراد درباره میزان مصرف‌شان از پنیر، شیر، ماست و محصولات لبنی دیگر به نتیجه‌گیری رسیده‌اند. نکته درباره سلامت این‌جاست که اگر رژیم غذایی افراد متغیر باشد، خیلی سخت می‌توان میزان اصلی مصرف را به خاطر آورد. بنابراین نتایج این مطالعات، تا آن حدی که ما فکر می‌کنیم دقیق نیستند. ضمن این‌که ممکن است تصور افراد از وعده مصرفی عادی با تصور پزشکان و محققان درباره آن واقعا متفاوت باشد. 
  • ۹۵/۱۲/۱۱
  • سلامت و سبک زندگی

سلامت